Henk Stuiver e-mail
Henk Stuiver LinkedInHenk Stuiver TwitterHenk Stuiver Youtube


 

Fotografie

 

 

Henk Stuiver Visuele communicatie & Beeld | Portret | Bedrijfsfotografie | Vrij werk
 

 
Uitgelicht:

Franka: portret van een travestiet

Frank is 50 jaar, runt een eigen bedrijf en houdt van klussen aan motoren. Hij heeft een aardig optrekje in een plattelandsdorpje en hij kent iedereen. En iedereen kent Frank. Maar toch zul je Frank zelden op straat tegenkomen. Franka daarentegen wel. Je komt haar tegen terwijl ze naar keiharde muziek luistert in haar BMW cabriolet, als ze gaat shoppen in het dorp of als ze uit gaat. Want Frank is...

 

Franka: portret van een travestiet

 

Uitgelicht:

Modellen Silas en Gigi

Silas en Gigi zijn fijne modellen waar je veel kanten mee uit kan. Hierboven is een korte fotoselectie te zien van Silas in een park waar we op een middag naar toe zijn gegaan om wat 'vrij' materiaal te schieten. In lekker gemakkelijke vrijetijdskleding en in een pak, waarbij ik in het laatste geval bewust de vervreemding zocht. Silas is naar aanleiding van deze fotoserie gevraagd door OxHill7, om als model te fungeren...

 

Silas & Gigi

 

 

 


Voor portret, brochure, reportage & web

 

Portretfotografie

Portretfotografie is misschien wel een van de bekendste en leukste vormen van fotografie. Voor veel mensen een reden om een fotocamera aan te schaffen. Een portret wordt echter pas bijzonder als specifieke kenmerken of karaktereigenschappen van een persoon worden 'gevangen' in het beeld. Om dat goed te kunnen doen nemen we rustig de tijd om u wat beter te leren kennen. In een ontspannen sfeer gaan we bijna altijd op zoek naar datgene wat niet voor hand ligt. Dat levert meestal de beste en niet alledaagse beelden op. Dat kan bij u thuis, op een locatie of bij ons in de studio. Wij laten graag zien hoe bijzonder en uniek mensen zijn.

 

 

Bedrijf & Advertising

Stockfotografie is een veel gebruikt middel om bijvoorbeeld een website, brochure of social media van fotomateriaal te voorzien. Toch is het meestal 'mooi plaatje' onpersoonlijk of sluit het toch niet helemaal aan bij uw boodschap. Het is dan beter om eigen beeldmateriaal te vervaardigen dat herkenbaar is, precies de juiste sfeer heeft, is afgestemd op doel en doelgroep en kwalitatief even hoogstaand is. Wij brengen uw bedrijf, producten of diensten graag sfeervol in beeld, aansluitend bij uw wensen. Een mooie indringende reportage van bijvoorbeeld een productieproces of het verlenen van bepaalde diensten is niet alleen een genot om naar te kijken, maar het geeft uw bedrijf bovendien een zeer persoonlijke uitstraling. Laat uw promotiemateriaal, website, social media en nieuwsbrieven écht spreken met authentiek beeldmateriaal. 

 

 

Beeld voor promotiemateriaal

Voor het meeste promotiemateriaal zoals brochures, folders, affiches, flyers, presentaties, nieuwsbrieven en advertenties is beeldmateriaal nodig dat perfect is afgestemd op de inhoud van de boodschap, de doelgroepen die men wil aanspreken naast eventuele bedrijfsmaatschappelijke doelen die een rol spelen bij de externe communicatie. Wij verzorgen dat graag voor u. Wij kunnen u een totaalpakket bieden waarin grafische vormgeving, fotografie en copy tot een oogstrelend geheel worden gevormd. Wij leveren ook grafische vormgeving en beeldmateriaal voor digitale presentaties, animatiebanners of webcontent.

 

Naar boven