Henk Stuiver e-mail
Henk Stuiver LinkedInHenk Stuiver TwitterHenk Stuiver Youtube


 

Grafische vormgeving

 

 

Henk Stuiver Visuele communicatie & Beeld | Corporate Identity | Promotiemateriaal | Illustraties

 

Corporate Identity (Logo & huisstijl)

Als ZZP'er of kleine onderneming is het noodzakelijk om je onderneming de juiste visuele uitstraling mee te geven. Hieronder vind u een aantal voorbeelden van uiteenlopende ondernemers waar we logo & huisstijl voor hebben ontworpen. Wij adviseren u uitgebreid tijdens het hele proces.

 

 

Corporate Identity, promo & web

 

Corporate Identity

Een goede Corporate Identity (logo en huisstijl) kenmerkt zich door een uitstekend ontwerp dat het juiste gevoel en uitstraling van een bedrijf of organisatie visualiseert, in een originele vormgeving. Promotie - en communicatiemateriaal sluit daar naadloos op aan. Sinds 1999 verzorgen wij grafische vormgeving, fotografie en webdesign voor bedrijven en organisaties waarin visie op communicatie, een uitgekiend concept en deskundigheid centraal staan. Van uitgebreide Corporate Identity, folder, flyer, affiche, nieuwsbrieven en luxe brochures en boeken op papier, tot digitale presentaties, websites en videoproducties. Vaak verzorgen wij de grafische vormgeving voor het 'paperwork' én de website(s) van onze klanten. Het grote voordeel daarvan is dat alles perfect op elkaar is afgestemd. Wij zijn meestal van begin af aan betrokken bij het creatieve proces, of men heeft dat in zijn geheel aan ons uitbesteed.

 

Bekijk hier de publicatie Wind mee die wij voor Boschveld hebben vormgegeven

 

Brochure, Affiche & Flyer

Om meer bekendheid te geven aan evenementen of (reclame)acties, zijn affiches en flyers nog steeds een beproefd middel. Affiches van A3 tot AO en groter en flyers in allerlei denkbare maten. Originaliteit en een opvallend en aansprekend beeld is van doorslaggevende betekenis en zal zeker bijdragen aan het succes van uw evenement of actie. En ondanks dat communicatie steeds meer digitaal plaats vindt, geven brochures en publicaties op papier nog steeds een luxe gevoel. Nieuwsbrieven worden periodiek uitgegeven om de eigen medewerkers of publieksgroepen op de hoogte te brengen van ontwikkelingen in uw bedrijf of organisatie. Een nieuwsbrief heeft ook een verbindende functie én brengt uw producten en diensten telkens weer onder de aandacht van uw medewerkers, klanten of publieksgroepen. Maar het is ook een uitgesproken middel om de sociale en/of maatschappelijke activiteiten van uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Nieuwbrieven op papier, als pdf-bestand, verwerkt in e-mail of als webcontent. Verder geven wij graag vorm aan uw social media pagina's, voorzien van uitstekende profielfoto's. Het kan allemaal, afhankelijk van uw wensen.

 

Bekijk hier het e-book dat wij voor Saskia Chatillon hebben vormgegeven

 

Naar boven