Henk Stuiver e-mail
Henk Stuiver LinkedInHenk Stuiver TwitterHenk Stuiver Youtube


 

Webdesign

 

 

Henk Stuiver Visuele communicatie & Beeld | HTML/CSS/CMS websites | Flash presentaties
 

 


Responsive, CMS, video en Flashpresentaties

 

Responsive HTML-CSS website | Flashwebsite | CMS website | Video | Presentatie voor beurs, seminar, event e.d.

Een goeie website als communicatiemiddel of ingericht als winkel, is inmiddels niet meer weg te denken in onze maatschappij en speelt in toenemende mate een belangrijkere rol in de informatievoorziening, beeldvorming en interactie met bezoekers van bedrijven en organisaties. Wij ontwikkelen websites in HTML, CSS (voor een consistente opmaak), CMS (waarmee u zelf op eenvoudige wijze de content van uw website kunt wijzigen). Uw responsive website zal op de gangbare platforms zoals Windows, Apple en Android uitstekend weergegeven worden. Wij kunnen u een totaalpakket bieden dat bestaat uit het ontwerpen van structuur van de website, de grafische vormgeving, het vervaardigen van foto- en beeldmateriaal en het schrijven van de webteksten. Wij kijken graag met u wat het beste bij uw wensen aansluit.

 

 

Vormgeving en integratie van Social Media

Wij informeren u graag over de effectieve manieren waarop u Social Media kunt inzetten om uw doelstellingen te behalen. Het gebruik van Social Media is geen doel op zich, maar een handig instrument om bekendheid te vergaren en informatie te delen (over uw bedrijf / producten / werkwijze / diensten etc). Het is het ultieme middel om de interactie met uw doelgroep(en) te verdiepen, mits goed doordacht ingezet naast uw corporate website. Daarnaast richten wij graag uw social media pagina's in. Conform uw huisstijl.

 

 

Flash-animaties

Flash is een Adobe vector-animatieprogramma wat uitermate geschikt is om allerlei soorten presentaties in te ontwerpen. Eventueel in combinatie met videofilmpjes. Bijvoorbeeld winkelpresentaties: een doorlopende presentatie van producten en/of diensten op een groot tv-scherm in de winkel, vaak met videofilmpjes er in verwerkt. Denk ook aan toepassingen op beurzen, seminars en events. Met Flash ziet het er prachtig uit.

 

 

Video

Youtube is een uitstekend kanaal om uw producten en diensten op een persoonlijke en professionele manier onder de aandacht te brengen. Denk daarbij aan het demonstreren van een product, het presenteren van u en uw bedrijf of een videoverslag van een evenement (al dan niet met geintegreerde interviews).

 

Bekijk 2 Youtubefilmpjes die wij hebben gemaakt voor het Pastoraal Uitzendbureau in het kader van een symposium in 2015. 

 

 

 

 

Naar boven